Стартира AutoForums.BG - нишова мрежа за онлайн реклама


Представяме ви новата и уникалната за България мрежа за нишово таргетирана реклама AutoForums.BG. Тя обединява в общ рекламен канал над 25 от водещите български автофоруми, авто сайтове и социални автомобилни мрежи. Това са web 2.0 портали, където съдържанието се генерира предимно от потребителите и е насочено към потребителите.

Мрежата се посещава от над 100 000 посетители дневно, които генерират над 1 200 000 импресии. В авто форумите са регистрирани близо 400 000 потребители, които са написали над 10 000 000 мнения и са споделили десетки хиляди файлове. Във всеки един момент онлайн в порталите общуват между 3 000 и 7 000 посетители.

AutoForums.BG предлага гъвкави възможности за Premium и Performance онлайн реклама на достъпни цени и високо качество на услугата. Предимството за рекламодателите е, че рекламните позиции са стандартизирани и се управляват от единен рекламен център.

От май 2009 г. посещаемостта и демографията на посетителите в сайтовете на рекламна мрежа AutoForums.BG се измерва от независимата агенция Gemius.

Проектът AutoForums.BG е разработен от иновативната интернет компания User Media. Екипът на User Media имплементира във всички авто форуми и сайтове единен стандарт за реклама, който се управлява с общ софтуер за мениджмънт на рекламните кампании.

Всеки клиент получава потребителско име и парола, с които да следи ефективността и развоя на своята кампания, за да я оптимизира в движение. Всеки рекламодател получава също така персонално внимание, професионална консултация и отговор на въпросите си от екипа на User Media.
0 коментара:

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации