Алтернатива на търсене с GoogleПървата търсачка, която търси на живо в интернет вече е факт - MyLiveSearch! Специфично за нея е т.нар. спираловидно търсене, което дава възможност да дефинирате няколко сайта служещи за входни точки към търсенето. Някои от другите предимства на MyLiveSearch са:

Търсене на живо в интернет, за разлика от конвенционалните търсачки, които предоставят резултати отпреди дни или седмици.

Възможност за търсене в милиарди динамични страници, които са недостъпни за конвенционалните търсачки.

Резултатите от търсенето не се подреждат според популярността на сайта, а според полезността за даденото търсене.

Вие създавате собствена търсачка и вие контролирате търсенето!

Засега MyLiveSearch е в бета тестове и поддръжката на кирилица е ограничена. Можете да получите покана и оцените функционалността на търсачката от тук. След което теглите плъгина за Internet Explorer или Firefox и следвате инструкциите.

1 коментара:

Добра стятия, дано скоро започне да функционира не само в Бета вариант. Това сам да контролираш търсенето според някои твой критерии е доста революционно решение в сфертата на Интернет сърфирането.

Анонимен каза...
януари 14, 2009 1:46 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации