Отваряне на недостъпни сайтове - "The page cannot be found"Много е неприятно, когато даден сайт не се зарежда. В такива случаи има няколко възможности, които можете да предприемете за да видите сайта без да чакате и да се надявате.
Първо, възможно е вашият доставчик да ограничава достъпа ви до някои сайтове. В такъв случай използвайте http://www.YourURL.com.nyud.net:8080/ като на мястото на YourURL поставите сайта, които искате да посетите.
Второ, ако това не помага влезте в www.google.com напишете пълното наименование на сайта и ако се появи в резултатите натиснете върху Cashed или Кеширана версия на сайта.
Трето, при условие че първите две не помагат или искате да видите по-стара версия на сайта влезте на http://web.archive.org/web/*/http://www.YourURL.com като на мястото на YourURL поставите сайта, които искате да посетите.
0 коментара:

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации