MP3.bg - Нов музикален проект

Интернет компанията Инвестор.БГ АД стъпи на нов пазарен сегмент, а именно – предлагането на музика онлайн. Най-новият продукт на групата – MP3.bg, всъщност поставя началото на един нов за България пазар за музика и клипове, съобразен изцяло с българското и европейското законодателство. investor.bgПроектът дава възможност на всички музикални фенове да слушат безплатно музика, да гледат най-новите видеоклипове на българските и чуждестранните изпълнители и, ако желаят, да закупят любимите си песни.

Сайтът предлага реална алтернатива и ново решение за купуване на музика по интернет в България. До момента лицензираният онлайн достъп до музикални произведения бе изключително ограничен и досегашната практика показва, че изпълнителите обикновено не получават заплащане за това, че албумите им се предлагат в интернет. Често самите изпълнители не знаят, че техни сингли или цели албуми се предлагат в мрежата.

Една от целите, които си поставя MP3.bg, е да се превърне в първият и най-големият сайт за законна продажба на музика по интернет с възможност и за неплатен достъп. Цената на по-голямата част от предлаганите песни е 0,99 лв. с ДДС, като има и сингли, които се продават по-евтино. Плащанията могат да се извършват по банков път, чрез кредитна карта или SMS.

„Идеята на проекта ни е да определим една т. нар. „справедлива долна граница“ за цената на едно музикално произведение, за да може хората, които се занимават с музика, да имат стимул да продават в интернет и да печелят реално от труда си“, коментира мениджърът на сайта Кирил Христов.

MP3.bg предлага стилово разграничение на песните в няколко основни категории, като търсенето на желания сингъл, клип или албум става на страницата на конкретната категория или чрез общата търсачка на сайта. MP3.bg предлага и допълнително съдържание – актуални и интересно поднесени музикални новини, интервюта с български и световни звезди от музикалната сцена, визуализация на най-търсените музикални произведения, както и справочна информация.

Музикалният сайт на Инвестор.БГ АД е дванайстият проект в разрастващото се портфолио на компанията. През миналата година стартираха Gol.bg, Blog.bg и Zip.bg, като беше закупен и сайтът Rabota.bg. Останалата част от групата формират едноименният Investor.bg, Dnes.bg, Tialoto.bg, Start.bg, Snimka.bg, Aha.bg, Netkelner.bg. Инвестор.БГ
0 коментара:

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации