Безплатен достъп до Age of Empires Online beta


С над 20 млн. продажби Age of Empires е най-продаваната игра на Microsoft. Новата версия Age of Empires Online (AoEO) е оналайн базирана флаш мултиплеър игра. Графиката на играта е доста сполучлива, както се вижда от снимката по-долу. През следващите няколко дни е възможно да се включите безплатно и тествате бета версията от този адрес http://www.gamesforwindows.com/en-US/ageofempiresonlinebeta/. Необходимо е да създадете Xbox акаунт за достъп.
3 коментара:

Изтеглих си играта и изиграх няколко мисии. Якооооо кефффффф. Само, че на другия ден при стартиране ми даде грешка 0х80151911 - нещо с настройките на модема. А те са автоматични и не са променяни. Поредното тъпо изпълнение на Майкрософт, за което не бих дал пари. Защото има и патени цивилизации и други газарийки в релийза.

Анонимен каза...
август 28, 2011 8:01 сл.об.  

Супер игра. Изтеглих си я и изиграх няколко мисии с голям кеф. Обаче при следващото ми стартиране изкара грешка 0х80151911 - някакви настройки на модема, а те не са променяни изобщо. Поредния привлекателен и недогледан продукт на Майкрософт, за който не бих дал пази, защото има и платени нации и газарийки. Да не споменавам, че и инсталирането си е голям филм с голямото четене...

Rado каза...
август 28, 2011 8:11 сл.об.  

kak da izteglia igrata starata versia

Анонимен каза...
януари 09, 2012 5:13 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации