5 начина да откриете всичко за хора и фирми в интернет


Ако се опитвате да откриете информация за даден човек или фирма в интернет Google определено не е най-добрия вариант. Съществуват много програми за people and business search (търсене на хора и фирми) в интернет, ето 5-те с най-добри решения за България:

1. Търсене на телефонен номер
За тази цел онлайн телефонния указател на БТК е изключително полезен. На пръв поглед изглежда, че трябва да въведете прекалено много информация, като град, улица, име и фамилия, но с няколко трика това може да се улесни. Задайте населеното място, в полето улица/квартал въведете "?", след което напишете имената на човека или фирмата, които търсите.
Добър начин за откриване на мобилни телефони е Mtel Contact. Обадете се на номер 11888 и можете да направите справка за телефон и адрес на фирми и физически лица.

2. Търсене на Email
Чрез услугата на Инфо.бг можете да откриете електронната поща на човек или фирма. Въвеждането на Име, Фамилия, Фирма, Град или Email домейн е задължително.

3. Бизнес търсене
Информация за всички български фирми можете да откриете бързо и лесно в каталозите на Жълти Страници, Каталог.бг и Инфо.бг.

4. Търсене в социални сайтове
Напълно възможно е да намерите информация за търсения човек в социалните мрежи като Атол.бг, Зип.бг, Сибир.бг, Facebook.com, MySpace.com.

5. Специализирани търсачки
Тези сайтове имат огромни бази данни с информация за фирми и частни лица. Най-популярните, които същевременно предоставят и добри резултати за локализирани търсения в България са Pipl.com, Wink.com, ZoomInfo.com.
2 коментара:

Имам питане, относно търсене в чужбина.Малко по-странно.Разполагам с тел номер на лицето което търся, но не и с името и е-маила.Как мога да ги открия?

Unknown каза...
септември 20, 2012 1:43 сл.об.  

И аз имам номер на GSM и името но искам да намеря адресът. Как да стане?

Анонимен каза...
октомври 16, 2012 2:17 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации